HJELP / VEILEDNING
Korriger start eller slutt på en tur
Hvis DriveHub navnga feil sted i den ene enden av en tur, kan du korrigere det. Den registrerte ruten og GPS-avstanden forblir som de var.
← Alle hjelpesvar01 / 03
Velg en annen start eller slutt
Åpne turen, dra kortet opp og trykk på Korriger start eller slutt. Redigeringen viser den registrerte starten og slutten ved siden av eventuelle korrigeringer. Trykk på Velg et annet sted, velg et forslag eller skriv adressen selv, og trykk deretter på Lagre korrigering. Du kan legge til en grunn hvis du vil huske hvorfor.
Et sted du velger fra forslagene, beholdes med kartposisjonen sin. En adresse du skriver inn, beholdes nøyaktig som skrevet. Den registrerte ruten og GPS-avstanden forblir uendret; bare stedene som er oppgitt i hver ende, endres.
En tur som er delt opp i segmenter, en tilbakeholdt tur, en tur som fortsatt registreres, og en importert tur kan ikke korrigeres.
- Åpne turen og trykk på Korriger start eller slutt.
- Trykk på Velg et annet sted under starten, slutten eller begge.
- Trykk på Lagre korrigering.
02 / 03
Angre en korrigering
Rett etter lagring viser redigeringen Korrigering lagret med Angre korrigering. Angre setter tilbake stedene som gjaldt før. DriveHub beholder historikken over korrigeringer og angringer; ingenting av den slettes.
Hvis redigeringen sier at korrigeringen ble lagret lokalt og ber deg åpne turen på nytt, lukker du den og åpner turen igjen for å sjekke resultatet.
03 / 03
Hva en korrigering endrer
En korrigert tur viser Korrigert av deg under ruten, og rapporter viser de korrigerte stedene; PDF- og Excel-rapporter markerer turen som korrigert. Avstander i rapporter er fortsatt den målte GPS-avstanden.
Korrigerte turer deles ikke med en arbeidsgiver i denne versjonen, selv når de er Jobb.