DriveHub
NB
Last ned til iPhoneLast ned

BRUKERSTØTTE / VEILEDNING

Velg hva du vil beholde og slette

Turhistorikken ligger på enhetene dine og, hvis dette er konfigurert, i din private iCloud-database.

← Alle hjelpesvar

01 / 04

Forstå kopiene dine

Turene lagres ikke på en DriveHub-server. Registrering, klassifisering og rapportgenerering skjer på enheten. Privat iCloud-lagring er separat fra filene du har lagret eller delt som rapporter. Apple Kart mottar informasjonen som trengs for kart-, adresse- og rutefunksjoner.

  1. Kontroller iCloud-synkronisering under Innstillinger → Hjelp og om for å se lagringsstatusen.
  2. Lagre eksporterte filer et sted du har kontroll over, hvis du trenger dem etter at appdataene er slettet.
  3. Les personvernerklæringen for detaljer om lagring og forespørsler.

02 / 04

Bruk Nylig slettet på samme iPhone

En tur du sletter, beholdes i Nylig slettet i 30 dager på iPhone-en der du slettet den. Gjenopprettingskopien er lokal, så se på den telefonen. Slett nå fjerner gjenopprettingskopien permanent.

  1. Åpne Innstillinger → Nylig slettet, eller valget nederst i Turer-listen.
  2. Finn turen, og trykk på Gjenopprett før det har gått 30 dager.
  3. Kontroller den gjenopprettede turen under Turer, og lag en ny rapport hvis en tidligere eksport må korrigeres.

03 / 04

Les Slett alle dataene mine før du bekrefter

Innstillinger → Slett alle dataene mine viser hva som blir slettet, og ber deg bekrefte. Handlingen fjerner turer, steder, kjøretøy og innstillinger fra appen, og slettingen synkroniseres via iCloud til andre synkroniserte enheter. I versjon 1.5.2 og nyere tømmes også Nylig slettet. I eldre versjoner må du tømme gjenopprettingslisten separat. Det er ikke mulig å angre sletting av alle data.

  1. Ta vare på historikk og eksporterte rapporter du fortsatt trenger, før du begynner.
  2. Åpne Slett alle dataene mine, og les konsekvensene som vises.
  3. Hvis du vil fortsette, følger du bekreftelsen på skjermen. Hvis appen viser en feilmelding, leser du den og ber om hjelp før du antar at alle dataene er slettet.

04 / 04

Kontroller filer og kjøp separat

Når du sletter appen, fjernes kopien på enheten. Det er ikke det samme som å slette den synkroniserte historikken. Slett alle dataene mine fjerner ikke rapporter som allerede er lagret i Filer eller sendt til noen, og avslutter heller ikke et Apple-abonnement eller fjerner et Pro-kjøp.

  1. Hvis du også vil fjerne eksporterte kopier, sletter du dem separat der du lagret dem.
  2. Administrer et abonnement du ikke vil ha, via abonnementsvisningen hos Apple.
  3. Hvis du slettet alt ved et uhell, forklarer du hva som skjedde til brukerstøtte. DriveHub har ingen serverkopi som kan gjenopprettes.

Trenger du hjelp?

Fortell oss om du slettet én tur, brukte Slett alle dataene mine eller fjernet appen, og på hvilken enhet. Oppgi appversjonen.

Send e-post til brukerstøtte