DriveHub
NB
Last ned til iPhoneLast ned

HJELP / VEILEDNING

Administrer Pro-kjøpet ditt

Apple håndterer kjøpet. DriveHub viser abonnementet og gir deg valg for gjenoppretting og administrering av abonnementet.

← Alle hjelpesvar

01 / 04

Kontroller abonnementet du har nå

Registrering, klassifisering, gjennomgang, gjenoppretting, import og hele turhistorikken er gratis uten begrensning på antall turer. Pro gir tilgang til rapportfiler og eksport. Turene er fortsatt tilgjengelige hvis Pro-abonnementet avsluttes. Prisen, vilkårene for prøveperioden og kjøpsvilkårene som vises i App Store, gjelder for kjøpet ditt.

  1. Åpne Innstillinger → DriveHub Pro og kontroller Nåværende abonnement.
  2. Les abonnements- og fornyelsesvilkårene før du bekrefter kjøpet hos Apple.
  3. Et livstidskjøp er et engangskjøp. Hvis du allerede har et løpende abonnement, må du kontrollere fornyelsen separat etter at du har kjøpt livstidsadgang.

02 / 04

Gjenopprett Pro på denne enheten

Et kjøp er knyttet til Apple-kontoen som ble brukt i App Store. Dette kan være en annen konto enn den som brukes til iCloud. Gjenoppretting av et kjøp gjenoppretter ikke turhistorikken.

  1. Kontroller at Medier og kjøp bruker kontoen som ble brukt til kjøpet.
  2. Koble til internett, og åpne Innstillinger → DriveHub Pro → Gjenopprett kjøp.
  3. Les resultatet. Hvis ingen kjøp blir funnet, kontrollerer du Apple-kvitteringen og kontoen før du prøver å kjøpe på nytt.

03 / 04

Bruk Apples abonnementsvalg

Åpne Administrer abonnement i DriveHub Pro, eller gå til Innstillinger på iPhone → navnet ditt → Abonnementer → DriveHub. Kontroller utløps- eller fornyelsesdatoen som vises hos Apple. Det å slette appen avslutter ikke et abonnement. Hvis du ikke vil at en prøveperiode skal gå over i et betalt abonnement, sier Apple at du må avslutte den minst 24 timer før den utløper.

  1. Åpne abonnementsvisningen hos Apple, og velg DriveHub.
  2. Avslutt abonnementet, og kontroller bekreftelsen eller meldingen om utløpsdato.
  3. Hvis abonnementet ikke vises, bruker du kontoen som er oppgitt på Apple-kvitteringen.

04 / 04

Be Apple om refusjon

Apple avgjør om du har rett til refusjon. Å be om refusjon og å stoppe fremtidige fornyelser er to separate handlinger.

  1. Gå til reportaproblem.apple.com og logg på kontoen som ble brukt til kjøpet.
  2. Velg refusjonsalternativet og DriveHub-kjøpet, og send deretter inn begrunnelsen.
  3. Kontroller statusen på forespørselen hos Apple. Avslutt fornyelsen separat hvis du også vil stoppe den.

Trenger du hjelp?

Oppgi appversjonen og resultatet fra Gjenopprett kjøp. Ikke send passord, betalingskortopplysninger eller en uredigert kvittering.

Send e-post til brukerstøtte